Teambuilding - Bedrijfsworkshops

Heb je het ook wel gehad met de zoveelste wijnproeverij of een verblijf in onze prachtige Ardennen? Wel we kunnen je hierin volledig volgen. Dus ben je opzoek naar iets niet alledaags, iets de ne jamais vu? Iets waar jouw team of collega's een weekje zoet mee zijn en waar nog geruime tijd over gesproken wordt? Wel, Voy Voy biedt je een uniek en origineel concept. 

Een week lang nemen je we je mee in de wereld van Detox...ja, je leest het goed..het volledige team gaat mee in een weekje Detoxen...samen gaan we de strijd aan tegen de corona kilo's of gaan we voor een betere versie van onszelf..meer energie, beter slapen...detox, here we come! 

Tijdens de workshop maken de deelnemers in detail kennis met het Rainpharma Smart Nutrition Detox project en hoe men het detox programma en een gezondere voeding/levensstijl kan inpassen in het dagelijkse leven. Voor collega's die zich hier niet kunnen in vinden, is er een gepersonaliseerd alternatief.

Het leuke aan de training is dat het kan beschouwd worden als een soort van teambuilding, aangezien het Rainpharma programma minimum 7 a 14 dagen duurt. Gedurende 7 dagen bieden we via WhatsApp ondersteuning en zorgen we voor de nodige motivatie. Dit kan zowel privé als via een groep. Vanuit privacy oogpunt worden nooit individuele resultaten gedeeld met andere collega's of het bedrijfsmanagement.

Een training duurt 1,5 uur en we starten vanaf minimum 6 personen. Maar wat is nu de prijs van zo een Detox avontuur? Wel, dit komt neer op 144€ per persoon, excl BTW, dit omvat de training, begeleiding via WhatsApp en verplaatsing*. De producten worden hierbij gratis aangeboden. 

 *:  Max 50 km van 9230 Wetteren, indien verder, zullen we een verplaatsingsvergoeding toevoegen.