Contact Voy.Voy

Voy.Voy is geen klassiek verkooppunt, want bij Voy.Voy houden we namelijk niet van de klassieke vaste openingsuren. Als je het ons vraagt, leven we maar al te vaak tegen de klok. Bij Voy.Voy vinden we dat je voor je pure verwennerij niet gebonden hoeft te zijn aan openingsuren.

Hoe werkt het dan precies? Het is eenvoudig, we zijn beschikbaar wanneer het jou best uitkomt. Je belt ons of stuurt ons een What's app bericht en we bekijken samen met jou wanneer jij in alle rust jouw bestelling kan afhalen of wanneer jij de tijd hebt om je te laten adviseren in jouw detox avontuur of welke verzorgingsproducten nu net het beste uit jezelf halen. Online bestellen kan natuurlijk ook en we doen er dan ook alles aan om jouw pakketje dezelfde dag nog te versturen; want wachten op dat speciale pakje kan een ware marteling zijn.

Met de glimlach? Iedereen kent de situatie waar je naar een feestje moet, maar in alle haast en door de routines van de week ben je toch een attentie vergeten kopen voor de gastvrouw. Wees gerust dat schaamrood is snel weg, want Voy.Voy is vanaf vandaag jouw toevluchtsoord in geval van nood. Na een belletje of een whatsapp bericht kan je op gelijk welk moment van de dag/avond langskomen en gegarandeerd scoren bij de gastvrouw met een origineel en vooral exclusief Voy.Voy cadeautje. 

Voy.voy

Melissa | whatsapp: 0032 4 74 77 05 61 | Info@VoyVoy.eu

Stationsstraat 112 C, 9260 Schellebelle - België

Klik hier om meer te weten over Voy.Voy.