Waarom starten met RainPharma Daily boost (MultiVitamine)?

In het kort: de Daily Boost neem ik als multivitamine voor meer energie, voorkomen vitamine tekort, stralende huid, gezonde haardos & sterke nagels.

De RainPharma Daily boost is, samen met de Mighty Night, het eerste product van RainPharma, de start van het succes in 2010. Nu 11 jaar later, vormt dit duo nog steeds de basis van elk RainPharma programma.

Ik heb het duo leren kennen als onderdeel van het RainPharma Smart Nutrition project, en ben sinds dan volledig fan. Als freelance consultante, moet ik er elke dag staan, en de Daily Boost geeft me gewoon energie en de Mighty Night zorgt oa voor een betere nachtrust bij me.

Nee, het is geen instant wonder middel of drugs dat je inneemt en hopla gáán...het is wel een stabiele ondersteuning, naast gezonde voeding.

Persoonlijk ervaarde ik het verschil op 2 concrete momenten: tijdens m'n detox/dieet, waar ik wel wat ervaring heb met andere methoden, voelde ik me tijdens het diëten niet zwak/duizelig of uitgeblust...nee ik bleef gaan. En na 10 dagen, waar ik, als ik even achteruit keek, me (nog) energieker en daardoor blijer voelde.

Vandaag...6 maanden later, neem ik nog steeds iedere dag dit duo, het is een way of life,...of noem me een echte RainPharma addict. M'n man is misschien nog wel de grootste fan van de Daily Boost:-)

RainPharma raadt de Daily boost en Mighty Night aan voor: stralende huid, gezonde haardos en sterke nagels. Schoonheid en gezondheid bouw je immers op van binnenuit. 

De Daily Boost multivitamine van RainPharma doet het op verschillende vlakken beter dan de klassiek verkochte multivitamines van buitenlandse massa producenten (Biocure, Omnibionta, Supradyn, Omnivit, Merck,...) . RainPharma wordt geproduceerd in België en gebruikt de zuiverste producten, vaak een iets hogere dosering (binnen de wettelijke normen), en propt niet alles in 1 tablet omdat dit de efficiëntie en opname verhoogt. De vitaminen, om je dag krachtig te starten, bevinden zich in de daily boost. De mineralen om rustig de nacht in te zetten, en je lichaam te herstellen tijdens de nacht, vind je in de Mighty Night.

De ingrediënten en meer details vind je op de productpagina's: Daily boost en Mighty Night. Hieronder een foto van het doosje van de Daily Boost.

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés