Waarom RainPharma online bestellen by VoyVoy?

Online, offline of hybride klant,...VoyVoy gaat steeds voor een VIP service.

11 garanties waarom klanten ook graag online kopen bij VoyVoy en zich gewaardeerd voelen voor, tijdens en na hun online aankopen:

Beknopt:

 1. Warme lange termijn relatie
 2. Extraatje/verrassing bij iedere bestelling
 3. Heb je toch een product ergens goedkoper gezien, dan bieden wij je het aan aan dezelfde prijs! Contacteer ons VOOR je aankoop.
 4. Gericht advies - 7 RainPharma Certificaten
 5. #LadyBoss - géén anoniem massa warehouse
 6. 7d/7d, 24u/24 bereikbaar
 7. Positieve échte recensies via TrustPilot
 8. Snelle & correcte levering
 9. Interessant getrouwheidsprogramma
 10. Uniek uitgebreid divers gamma 
 11. Interactiefste Instagram: @voyvoy.eu

Uitgebreid:

 1. We gaan voor een lange termijn relatie gebaseerd op aandacht, vertrouwen, nabijheid en feedback.
 2. Als je je pakje finaal openmaakt, hopen we een naast een grote glimlach ook een extra glimlach op je gezicht te toveren met een kleine verrassing; van groot tot klein afhankelijk van de bestelling. Dit kan gaan van testertjes, luxe brochures, tot complete producten.
 3. Heb je toch een product ergens goedkoper gezien, dan bieden wij je het aan aan dezelfde prijs! Contacteer ons VOOR je aankoop. Opgelet: ook de randvoorwaarden dienen gelijk te zijn; bvb rekening houden met de shipping cost, die hoger is of vanaf hoger bedrag bij de concurrentie etc. 
 4. Gericht advies is inclusief in de prijs; je kan me steeds contacteren voor, tijdens of na een bestelling. Ook steeds welkom te Schellebelle. We hebben reeds 7 RainPharma certificaten, en dit op een record tijd van enkele maanden. 
 5. Als vrouwelijke startende onderneemster, ga ik de extra mijl voor jou. Je bestelling wordt persoonlijk ontvangen en verpakt met kennis en zorg. 1 ding is zeker; het zal geen anoniem massa pakje zijn dat ergens verpakt werd in 1 of ander groot anoniem magazijn, al dan niet over de grens. 
 6. 7d/7d, 24u/24u paraat voor jouw wensen: een last minute geschenkje, iets vergeten in je bestelling, vragen voor je bestelling, exclusieve wensen,...niks is te gek met wederzijds respect.
 7. We vinden de ervaringen van onze klanten heel belangrijk, en zijn fier op de positieve reacties van onze klanten. Heb je toch een negatief punt, dan proberen we dit steeds in onderling overleg zo goed mogelijk op te lossen.
 8. We trachten iedere bestelling heel snel uit te sturen. Woon je in de buurt, dan leveren we, na contact, zelf aan huis, en hebben we ons babbeltje.
 9. Interessant getrouwheidsprogramma voor trouwe klanten.
 10. Uitgebreid divers gamma; het is perfect mogelijk om een Tastea thee mee te bestellen met een RainPharma bestelling, aangevuld met wat Granola. Dit is uniek.
 11. En o ja, volg ons op Instagram (@voyvoy.eu); de interactiefste en meest interessante stories en post.

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés