Wat is Rainpharma? Hoe best starten met Rainpharma?

Je bent al RainPharma super fan? Lees dan hier waarom je best RainPharma koopt bij Voy.Voy.

Rainpharma doet nog geen bel rinkelen bij je? Dit is niet abnormaal; Rainpharma adverteert heel gericht naar een select publiek. Bvb in Goed Gevoel Magazine, op Instagram en de betere beauty salons.

Wil je het wel eens proberen? Goede keuze! Je vindt het volledige gamma in onze webshop of kom het lokaal testen en proeven. Hieronder geven we je graag paar instappers die voor iedereen scoren. 

  • Skin Wash Lemongrass heeft een zalige textuur en geur die je huid op een natuurlijke manier mooi maken; no nasties! Het is een perfecte instap in het Rainpharma gamma; acceptabele kennismakingsprijs. Je merkt direct het grote verschil in kwaliteit met de massa producten, vol met siliconen en olie-derivaten uit je lokale supermarkt, waar je de halve flacon al dan niet bewust leeg spuit.
  • Daily Boost, deze top kwaliteit tabletten geven je energie en zijn een boost voor je lichaam, haar en je immuniteit. Ze bevatten een weider pallet en meer vitaminen dan deze van de massa merken die je klassiek vind in je apotheek, aan een gelijkaardige prijs. Ideaal aan te vullen met de Mighty Night.
  • Authentic Conditioner is een leave-in haar conditioner met enkel en alleen natuurlijke ingrediënten. Je wast je haar (liefst met Pure Shampoo) en daarna stap je de douche uit...en 1 pompje van deze conditioner maakt je haar heerlijk glad, gemakkelijk doorkambaar en geeft finaal een mooi volume. Wedden dat je geen andere conditioner meer wil gebruiken?
  • Wens je een mooiere huid? Meer energie? Een reboost? Beetje afvallen? Dan is er maar 1 keuze, hét succes product van Rainpharma, is het SNP - Smart Nutrition Project. Deze box bevat alles om te starten met je nieuwe ik; nog knapper en gezonder. VoyVoy begeleid je via Whatsapp, mail, tot je volledig up en running bent. 

Rainpharma groeit jaar na jaar organisch, omdat hun klanten heel tevreden zijn; en éénmaal geprobeerd en overtuigd, blijf je waarschijnlijk klant voor het leven. De kracht ligt voornamelijk in het pure en het werkzame van de producten. Lees hier meer over het merk Rainpharma en waarom VoyVoy dit in het gamma opgenomen heeft.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd